Tel: 071 40 86 737

Je auto laten repareren in Katwijk

Heeft jouw auto een kapot of versleten onderdeel vanwege een ongeluk? Of is er iets misgegaan zonder enig besef? Wij begrijpen je frustratie. In Katwijk staan wij klaar voor je en helpen we je binnen no time weer overeind.

Onze automonteurs richten zich dagelijks op het repareren van gebreken aan auto’s, zo kunnen wij ook jouw autoprobleem verhelpen.

Wij repareren jouw auto zodat je weer fijn de weg op kunt

Met spoed een reparatie aan je auto willen doen? Kom even langs, en laat je auto repareren door onze vakkundige automonteurs. Wij zorgen ervoor dat je auto weer helemaal gerepareerd is, en dat je auto weer tiptop in orde word.

Waarom je auto laten repareren door Buitenbos?

Onze automonteurs zijn vakkundig en nauwkeurig in het repareren van verschillende soorten auto’s. Door onze ervaren automonteurs kun je weer veilig de weg op. Gemakkelijk en transparant. Wij zetten de tevredenheid van onze klanten zeer hoog in het vaandel. Dat blijkt ook uit onze klantenreviews.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Arie Kuijt

Na controle door Buitenbos van de wagenhistorie kwamen ze zelf met een alternatief voorstel voor het uit te voeren onderhoud. Al de besproken zaken zijn uitgevoerd en de wagen kan er weer een jaar tegen aan. Prima service en de prijs viel mij ook erg mee.

Chiel Hovingh

Kwam stil te staan met mijn auto door een foutmelding in het systeem, en toen Bas even gebeld. Laptop aan de auto gehangen en uitgelezen wat het probleem was. Foutmelding gewist en probleem opgelost. Super service, betaalbaar en professioneel bedrijf!

Cees

Al vele jaren vaste klant. Eerlijk en transparant, goeie service en prima kwaliteits reparaties. En Bas is een aardige vent 👍

Adam

Zeer tevreden! je word er heel snel geholpen en raparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ga zo door!

Jaap

Snelle service en kennis van veel automerken. En lekkere koffie.

JoFotoShow

Eén van de weinig echt betrouwbare garages uit de wijde omgeving. Kom er al sinds de opstart van het bedrijf, ooit naar doorverwezen door een buurvrouwtje, en nooit geen spijt van gehad. vakkundige reparatie en alles is bespreekbaar. Geen torenhoge prijzen, gewoon een superbedrijf!

Wim

Betrouwbaarheid vind ik belangrijk en dat ervaar ik bij Buitenbos auto’s.

Peter Rijnsburger

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Buitenbos.

Kom langs, en repareer je auto