Tel: 071 40 86 737

Bandenservice in Katwijk

Er wordt weinig aandacht besteed, aan het hebben van correcte autobanden. Toch is het aanhoudend belangrijk. Zo kan het je van A naar B brengen of juist in gevaar bij versleten of verkeerde banden.

Daarom is het belangrijk om de juiste banden te kiezen en ze te onderhouden. Zo is dit beter voor jou, maar ook voor je passagiers en andere weggebruikers.

Het onderhouden van je autobanden zorgt voor meer veiligheid op de weg, zo voorkom je ook verdere kosten voor een nodeloze reparatie. Ook spaar je het milieu bij de juiste banden en bandenspanning. Als bijvoorbeeld je banden versleten zijn, kan je kans lopen op een lekke band en dus stil staan onderweg. Of denk aan een klapband met alle gevolgen van dien.

Je banden laten vervangen

Wil jij veiliger de weg op in de winter? Dan zijn winterbanden de geschikte optie. De winterbanden zijn zo ontworpen om je veilig te houden op sneeuw en een koud wegdek onder de 7 graden. Wel zijn ze minder effectief bij een droog warm wegdek en zullen ze sneller slijten. Dan is het beter om te gaan voor de zomerbanden. Wil jij totaal nieuwe banden omdat ze beschadigd of versleten zijn of vind je ze simpelweg niet prettig omdat ze herrie maken of trillen? Ook dan hebben wij de juiste banden voor jou!

Onze professionals geven je graag advies over welke banden het beste zullen passen bij jouw auto en wensen.

Waarom wij de beste optie voor jou zijn

Onze automonteurs zijn al jaren ervaren in het vervangen van banden voor verschillende auto’s. Het is onze expertise om je tevreden te stellen met onze service in Katwijk. Verschillende automobilisten hebben hun banden laten vervangen bij ons, waarna wij een reden mochten zijn voor een glimlach op hun gezicht. Met gemak en transparantie in onze communicatie, zorgen wij ervoor dat jij een uiterste service krijgt.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Arie Kuijt

Na controle door Buitenbos van de wagenhistorie kwamen ze zelf met een alternatief voorstel voor het uit te voeren onderhoud. Al de besproken zaken zijn uitgevoerd en de wagen kan er weer een jaar tegen aan. Prima service en de prijs viel mij ook erg mee.

Chiel Hovingh

Kwam stil te staan met mijn auto door een foutmelding in het systeem, en toen Bas even gebeld. Laptop aan de auto gehangen en uitgelezen wat het probleem was. Foutmelding gewist en probleem opgelost. Super service, betaalbaar en professioneel bedrijf!

Cees

Al vele jaren vaste klant. Eerlijk en transparant, goeie service en prima kwaliteits reparaties. En Bas is een aardige vent 👍

Adam

Zeer tevreden! je word er heel snel geholpen en raparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ga zo door!

Jaap

Snelle service en kennis van veel automerken. En lekkere koffie.

JoFotoShow

Eén van de weinig echt betrouwbare garages uit de wijde omgeving. Kom er al sinds de opstart van het bedrijf, ooit naar doorverwezen door een buurvrouwtje, en nooit geen spijt van gehad. vakkundige reparatie en alles is bespreekbaar. Geen torenhoge prijzen, gewoon een superbedrijf!

Wim

Betrouwbaarheid vind ik belangrijk en dat ervaar ik bij Buitenbos auto’s.

Peter Rijnsburger

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Buitenbos.

Kom langs, en laat je banden door ons monteren