Tel: 071 40 86 737

Je auto laten onderhouden in Katwijk

Net als dat je lichaam of gebit jaarlijks een controle nodig heeft, heeft je auto dit ook nodig. Door je auto periodiek te laten onderhouden door professionals, voorkom je extra kosten aan onnodige reparaties. Denk aan auto-onderdelen die gerepareerd moeten worden of een storing in het systeem. Autofabrikanten adviseren hierom, om je auto regelmatig te laten checken bij een autogarage.

Wij onderhouden jouw auto, zodat je weer zorgeloos kunt rijden

Laat je autozorgen door ons ontnemen, door het onderhoud van je auto aan ons over te laten. Een slecht onderhouden auto kan leiden tot een groot risico. Zo kan het gevaarlijk zijn voor zowel jou, als anderen op de weg. Ook verlengt goed onderhoud de levensduur van de auto. Niemand wil zich constant zorgen maken over zijn auto, daarom is het goed om je zorgen aan ons over te laten. Wij checken je auto op eventuele gebreken maar ook op aankomende problemen. Zo kan je zorgeloos de weg op.

Fabrieksgarantie

Heb je een auto in fabrieksgarantie? Ook dit onderhoud verzorgen wij met behoud van fabrieksgarantie!

Hoewel in je garantievoorwaarden zal staan dat je auto door een merkgarage moet worden onderhouden, kun je dit toch bij een merkonafhankelijk garagebedrijf laten doen met behoud van fabrieksgarantie. Dit op grond van Europese wetgeving. De voorwaarde is dan wel dat de auto wordt onderhouden volgens de eisen van de fabrikant. Als consument heb je volledige keuzevrijheid op het gebied van reparatie en onderhoud.

Wij doen het onderhoud zoals de fabrikant voorschrijft. Zo ben je nog steeds gewaarborgd van fabrieksgarantie.

Waarom je ons kan vertrouwen

Onze automonteurs hebben jarenlang ervaring. Zo hebben ze verschillende soorten auto’s onderhouden, behandeld en getest. Van benzine tot aan dieselauto’s en van Citroën tot aan Tesla (elektrische auto’s), wij behandelen elk soort auto.

Onze monteurs zijn nauwkeurig in het onderhouden van auto’s. Door onze ervaren automonteurs kan je weer veilig de weg op. Ook zetten wij de tevredenheid van onze klanten zeer hoog. Wij zullen onze bevindingen altijd eerst met je bespreken. De keuze is dan aan jou, wat je gerepareerd wil hebben. Heb je een probleem of zit je ergens mee? Laat het ons weten.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Arie Kuijt

Na controle door Buitenbos van de wagenhistorie kwamen ze zelf met een alternatief voorstel voor het uit te voeren onderhoud. Al de besproken zaken zijn uitgevoerd en de wagen kan er weer een jaar tegen aan. Prima service en de prijs viel mij ook erg mee.

Chiel Hovingh

Kwam stil te staan met mijn auto door een foutmelding in het systeem, en toen Bas even gebeld. Laptop aan de auto gehangen en uitgelezen wat het probleem was. Foutmelding gewist en probleem opgelost. Super service, betaalbaar en professioneel bedrijf!

Cees

Al vele jaren vaste klant. Eerlijk en transparant, goeie service en prima kwaliteits reparaties. En Bas is een aardige vent 👍

Adam

Zeer tevreden! je word er heel snel geholpen en raparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ga zo door!

Jaap

Snelle service en kennis van veel automerken. En lekkere koffie.

JoFotoShow

Eén van de weinig echt betrouwbare garages uit de wijde omgeving. Kom er al sinds de opstart van het bedrijf, ooit naar doorverwezen door een buurvrouwtje, en nooit geen spijt van gehad. vakkundige reparatie en alles is bespreekbaar. Geen torenhoge prijzen, gewoon een superbedrijf!

Wim

Betrouwbaarheid vind ik belangrijk en dat ervaar ik bij Buitenbos auto’s.

Peter Rijnsburger

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Buitenbos.

Kom langs, onderhoud jouw auto voor veiligheid