Tel: 071 40 86 737 Open tot 17:00

Je APK laten keuren in Katwijk

Is het tijd voor de APK keuring? Er zijn negatieve gevolgen als je je auto niet op tijd laat keuren. Zo kan je een boete krijgen en tevens de weg niet op als je APK ongeldig is, maar ook je veiligheid kan op het spel komen te staan. Denk aan gordels die niet werken of een te lange remweg door remmen die op zijn. Slecht zicht door strepende ruitenwissers of slecht zichtbaar door kapotte lampen.

Wanneer heb ik eigenlijk een APK keuring nodig?

Zolang je een auto in bezit hebt, als automobilist, is een APK keuring verplicht. Een APK keuring is kortgezegd een bewijs dat laat zien dat je auto veilig is. Om deze reden is de keuring ook een momentopname, en niet een lange termijn keuring. Als je vorige APK is verlopen, dan is deze niet meer geldig.

Twee maanden voordat de APK is verlopen mag je deze laten uitvoeren met behoud van de vastgestelde apk datum. Zo kan je ruim op tijd voor de APK datum een afspraak inplannen. Wil je weten wanneer je APK verloopt? Doe de kentekencheck.

Laat je APK keuring aan ons over

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de extra regeltjes en eisen. Wij zijn opgeleid tot APK keurmeesters en kennen de regelgeving.

Ook een stand van zaken nodig voor jouw auto? Wij nemen na de keuring altijd met je door wat er mankeert aan je auto. Zo hou je de regie zelf in handen en word je niet verrast met een onverwachte rekening.

    Wij zorgen voor alle facetten van de keuring:
  • Inspectie, controle en keuring van de auto
  • Milieumeting zoals de viergasmeting voor benzineauto’s of een roetmeting voor dieselauto’s
  • Afmelding bij RDW na keuring (Dit gebeurt zowel bij goedkeuring als bij afkeuring.)

Waarom je APK laten doen door Buitenbos?

Wij keuren je auto volgens de voorschriften en richtlijnen van de RDW. En als je je APK hebt geregeld en ook nog je auto wilt laten checken, bieden wij je een gratis advies aan, na het bekijken van jouw auto!

Blijkt het dat jouw auto toch wel een onderhoud nodig heeft en wil je dit samenvoegen? Wij bieden je een extra scherpe prijs aan als combodeal.

Kiezen voor Buitenbos, is kiezen voor kwaliteit, gemak en een tevreden portemonnee.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Arie Kuijt

Na controle door Buitenbos van de wagenhistorie kwamen ze zelf met een alternatief voorstel voor het uit te voeren onderhoud. Al de besproken zaken zijn uitgevoerd en de wagen kan er weer een jaar tegen aan. Prima service en de prijs viel mij ook erg mee.

Chiel Hovingh

Kwam stil te staan met mijn auto door een foutmelding in het systeem, en toen Bas even gebeld. Laptop aan de auto gehangen en uitgelezen wat het probleem was. Foutmelding gewist en probleem opgelost. Super service, betaalbaar en professioneel bedrijf!

Cees

Al vele jaren vaste klant. Eerlijk en transparant, goeie service en prima kwaliteits reparaties. En Bas is een aardige vent 👍

Adam

Zeer tevreden! je word er heel snel geholpen en raparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ga zo door!

Jaap

Snelle service en kennis van veel automerken. En lekkere koffie.

JoFotoShow

Eén van de weinig echt betrouwbare garages uit de wijde omgeving. Kom er al sinds de opstart van het bedrijf, ooit naar doorverwezen door een buurvrouwtje, en nooit geen spijt van gehad. vakkundige reparatie en alles is bespreekbaar. Geen torenhoge prijzen, gewoon een superbedrijf!

Wim

Betrouwbaarheid vind ik belangrijk en dat ervaar ik bij Buitenbos auto’s.

Peter Rijnsburger

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Buitenbos.

Kom langs, wij staan voor je klaar