Tel: 071 40 86 737

Diagnose van je auto in Katwijk

Bij het laten doen van een diagnose zorg je voor zekerheid. Je wilt toch niet te veel of onnodige reparaties laten doen aan je auto? Daarnaast kom je met een diagnose beter uit in tijd en moeite. Bespaar daarom dus je tijd en geld met een diagnose door professionals.

Diagnose laten doen

Bij het stellen van een diagnose van je auto, gebruiken onze autodiagnose specialisten specialistische apparatuur om optimaal een diagnose te kunnen stellen van je auto. Na de autodiagnose noteren we de bevindingen en eventuele reparaties, zodat je weet waar je aan toe bent en niet blijft zitten met vragen.

Waarom wij jou het beste kunnen helpen

Omdat wij inmiddels al een breed scala aan kennis hebben vanwege onze geoefendheid, kunnen wij al snel zien of een onderdeel versleten is en of het wel tijd is voor een onderhoud. Naast dit hebben wij ook een bezit aan de juiste apparatuur en vakmensen. Zo weet je zeker dat je écht geholpen wordt en dus ook veilig zit.

Omdat wij zo zeker zijn van ons vak en kennis, rekenen we geen kosten bij een verkeerde of slechte diagnose.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Arie Kuijt

Na controle door Buitenbos van de wagenhistorie kwamen ze zelf met een alternatief voorstel voor het uit te voeren onderhoud. Al de besproken zaken zijn uitgevoerd en de wagen kan er weer een jaar tegen aan. Prima service en de prijs viel mij ook erg mee.

Chiel Hovingh

Kwam stil te staan met mijn auto door een foutmelding in het systeem, en toen Bas even gebeld. Laptop aan de auto gehangen en uitgelezen wat het probleem was. Foutmelding gewist en probleem opgelost. Super service, betaalbaar en professioneel bedrijf!

Cees

Al vele jaren vaste klant. Eerlijk en transparant, goeie service en prima kwaliteits reparaties. En Bas is een aardige vent 👍

Adam

Zeer tevreden! je word er heel snel geholpen en raparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ga zo door!

Jaap

Snelle service en kennis van veel automerken. En lekkere koffie.

JoFotoShow

Eén van de weinig echt betrouwbare garages uit de wijde omgeving. Kom er al sinds de opstart van het bedrijf, ooit naar doorverwezen door een buurvrouwtje, en nooit geen spijt van gehad. vakkundige reparatie en alles is bespreekbaar. Geen torenhoge prijzen, gewoon een superbedrijf!

Wim

Betrouwbaarheid vind ik belangrijk en dat ervaar ik bij Buitenbos auto’s.

Peter Rijnsburger

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Buitenbos.

Kom langs, en bespaar op onnodige kosten