Tel: 071 40 86 737

Aircoservice in Katwijk

Werkt je airco minder goed dan voorheen? Of ervaar je vreemde geuren bij het aanzetten van je airco? Dan is het tijd om je airco te laten bekijken. Bel ons gerust of plan een afspraak in. Na de behandeling kan je weer zoals voorheen de weg op, zonder enige bij effecten/geuren.

Wij onderhouden jouw airco tegen een scherpe prijs

De temperatuur in je auto is van groot belang. Het kan tevens effect hebben op je humeur tijdens het rijden. Een juiste airco houd je fris in de zomer en warm in de winter. Merk jij dat je airco niet meer goed functioneert? Of ervaar jij onaangename geuren van je auto airco? Wij verhelpen je probleem graag met onze ervaren vakmensen.

Onze automonteurs richten zich al jaren op het onderhouden van airco’s.

Laat het werk door ons doen, terwijl jij even rustig een kopje koffie drinkt. Binnen no time kun je weer de weg op met een glimlach.

Waarom wij de beste optie voor jou zijn

Bij Autobedrijf Buitenbos richten wij ons niet alleen op de tevredenheid van onze klanten, maar ook op transparantie in communicatie. Wij zorgen voor een duidelijke communicatie tijdens ons proces, zo zal je niet blijven zitten met vragen.

Voor uiterste gemak laat je jouw airco onderhouden door ons. Onze klanten hebben hun tevredenheid al geuit over onze service.

Nog niet overtuigd? Bekijk de ervaringen van onze klanten

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Arie Kuijt

Na controle door Buitenbos van de wagenhistorie kwamen ze zelf met een alternatief voorstel voor het uit te voeren onderhoud. Al de besproken zaken zijn uitgevoerd en de wagen kan er weer een jaar tegen aan. Prima service en de prijs viel mij ook erg mee.

Chiel Hovingh

Kwam stil te staan met mijn auto door een foutmelding in het systeem, en toen Bas even gebeld. Laptop aan de auto gehangen en uitgelezen wat het probleem was. Foutmelding gewist en probleem opgelost. Super service, betaalbaar en professioneel bedrijf!

Cees

Al vele jaren vaste klant. Eerlijk en transparant, goeie service en prima kwaliteits reparaties. En Bas is een aardige vent 👍

Adam

Zeer tevreden! je word er heel snel geholpen en raparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ga zo door!

Jaap

Snelle service en kennis van veel automerken. En lekkere koffie.

JoFotoShow

Eén van de weinig echt betrouwbare garages uit de wijde omgeving. Kom er al sinds de opstart van het bedrijf, ooit naar doorverwezen door een buurvrouwtje, en nooit geen spijt van gehad. vakkundige reparatie en alles is bespreekbaar. Geen torenhoge prijzen, gewoon een superbedrijf!

Wim

Betrouwbaarheid vind ik belangrijk en dat ervaar ik bij Buitenbos auto’s.

Peter Rijnsburger

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Buitenbos.

Kom langs, en laat je airco door ons onderhouden