Steenslag auto repareren in Katwijk

Steenslag op de auto repareren? We gaan er in Katwijk graag mee aan de slag om de motorkap of andere delen van de auto weer netjes te maken. Zodat de lakschade verdwijnt en u bovendien minder risico loopt op roest en verdere beschadiging.

Wat dat betreft zijn we gespecialiseerd in technische onderdelen zoals problemen met de katalysator, net als de uitstraling van de auto als het gaat om steenslag.

Steenslag voorkomen en verwijderen

Wilt u steenslag op de auto voorkomen? Het is belangrijk om voldoende afstand te houden. Steentjes die opspringen komen dan op de grond terecht, voordat u er met de motorkap bij bent. Door meer afstand te houden kunt u de auto eenvoudig netter houden.

Last van steenslag op de auto en dat repareren? We kunnen met een lakstift en een lakspray veel doen, waardoor het niet nodig is om de hele motorkap en andere delen opnieuw te spuiten. Dat scheelt veel kosten, waardoor we steenslag op een goedkope manier kunnen repareren.

Steenslag op de auto repareren in Katwijk

Uw steenslag op de auto laten repareren? We gaan graag voor u aan de slag met het onderhoud en specifieke reparaties zoals deze. Op die manier komt de motorkap en de rest van de auto er weer als nieuw uit te zien. We zijn een allround autobedrijf in Katwijk, dus we kunnen u daar goed mee van dienst zijn.

Meer weten om steenslag te laten repareren of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.