Problemen met katalysator van de auto in Katwijk

Problemen met de katalysator van uw auto in Katwijk? Dat kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Soms is de motor niet goed afgesteld, terwijl er soms sprake is van andere redenen. Wij kunnen de diagnose stellen en de reparatie uitvoeren, net als wanneer het u gaat om de airco condensor of andere onderdelen.

Oorzaken van problemen met de katalysator

Benieuwd naar mogelijke oorzaken? We zetten er een aantal op een rij:

  • Verkeerd afgestelde motor
  • Onverbrande brandstofresten in het uitlaatsysteem
  • Lamdasonde die verkeerd functioneert
  • Olie- en koelvloeistof in het uitlaatsysteem
  • Versleten bougies of bougiekabels
  • Fysieke beschadigingen van de katalysator

Er zijn verschillende oorzaken mogelijk, dus we zullen altijd eerst op zoek gaan naar de reden van de problemen. We stellen de diagnose, zodat we aan de hand daarvan kunnen zoeken naar een oplossing voor het probleem waar u last van heeft.

Problemen met de katalysator van de auto oplossen in Katwijk

We kunnen op die manier problemen met de katalysator van de auto in Katwijk voor u oplossen. Tijdens een vakkundige reparatie, uiteraard bij ons in de werkplaats. We zijn een allround autobedrijf en zorgen er voor dat uw auto weer in goede conditie komt. Met een katalysator die goed werkt, zodat u daar de komende jaren in ieder geval geen omkijken naar heeft.

Direct een afspraak maken of heeft u specifieke vragen over problemen met de katalysator? Neem contact met ons op, we horen graag van u.