Checklist auto onderhoud in Katwijk

Benieuwd naar onze checklist voor auto onderhoud in Katwijk? We kunnen de auto reparatie kosten berekenen en u aangeven wat het onderhoud zal kosten. Daarvoor gebruiken we een checklist, waarop we aangeven hoe we voor u te werk gaan.

In de auto checken we de claxon en de veiligheidsgordels, net als de reservelampen en bijvoorbeeld de airbag, verwarming, airco, koppeling en de stuurinrichting. Vervolgens kijken we om de auto naar de carrosserie, de antenne, zijruiten, voorruit, achterruit en bijvoorbeeld de ruitensproeiers en de buitenspiegels links en rechts.

Onderdelen auto onderhoud

Op de checklist voor auto onderhoud staan natuurlijk onderdelen zoals de rem- en koelvloeistof onder de motorkap, net als de V-riemen, de motor, de accu en het koelsysteem en de brandstofslangen. We werken met een uitgebreide checklist, bijvoorbeeld om goed te kijken naar de bodem, de veren, de schokdempers en de remblokken voor en achter.

Tijdens het onderhoud checken we het oliefilter en de motorolie, net als het brandstoffilter en de bougies of het interieurfilter. Op die manier komen alle elementen aan bod, dankzij de checklist voor auto onderhoud.

Checklist auto onderhoud in Katwijk

Onderhoud of een reparatie laten uitvoeren volgens onze checklist? We zijn uw allround autobedrijf in Katwijk en gaan er graag voor u mee aan de slag.

Heeft u vragen over de checklist voor auto onderhoud in Katwijk of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.