Auto occasions in Katwijk

Auto occasions in Katwijk gezocht? Mooie tweedehands auto’s voor een scherpe prijs. Gebruikt, maar nog in technisch goede staat en daarmee uitstekend geschikt om nog jaren mee te rijden. Van Peugeot, Citroen en Skoda, net als van Toyota, Hyundai en andere populaire merken.

Ontdek ons uitgebreide aanbod auto occasions, online en bij ons in Katwijk. Wij zorgen voor een goede technische controle van de auto’s, door onze vakmensen in de werkplaats. Op die manier kunt u rekenen op een mooi model, waar u jaren met veel plezier in kunt rijden.

Populaire merken en modellen

Benieuwd naar de populaire merken en modellen voor auto occasions? Ontdek bijvoorbeeld de sedans en stationwagens van Peugeot, net als die van Volkswagen en bijvoorbeeld Volvo. Het zijn degelijke en fijne auto’s, net als die van Fiat, Alfa Romeo en een aantal andere merken.

Op zoek naar een kleine en goedkope occasion in Katwijk of zoekt u een ruimer model waar de bekende ‘kop al vanaf’ is? Onze jonge occasions hebben de grootste afschrijvingen gehad, waardoor het automatisch meer voordelige auto’s zijn om mee te rijden. Met een beperkte afschrijving, in technisch goede staat en in de meeste gevallen nog bijzonder netjes.

Tip: zoekt u een bepaald model om als occasion of gebruikte auto te kopen? Wij gaan graag voor u op zoek naar de tweedehands auto die u op het oog heeft. Geef ons aan welk merk en model u zoekt of wat u nu rijdt en waar u naar op zoek bent. Dan zorgen wij ervoor dat we u een mooie occasion kunnen presenteren.

Kom gewoon eens bij ons langs in Katwijk en bekijk de auto’s die er beschikbaar zijn. Of doe online alvast inspiratie op, waarmee we graag laten zien wat er allemaal beschikbaar is.

Occasions en onderhoud

We zijn uw specialist in auto occasions en kunnen die uiteraard ook netjes voor u onderhouden. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud voor alle merken en modellen. Op die manier hebben we door de jaren heen een brede klantenkring opgebouwd. Koopt u een tweedehands auto en wilt u die meteen in onderhoud brengen? Wij zorgen ervoor dat we u een mooie auto verkopen en dat we die vervolgens bijvoorbeeld jaarlijks voor u onderhouden.

Occasion kopen in Katwijk

Een van onze auto occasions kopen en benieuwd hoe wij zorgen voor mooie modellen? Bij Autobedrijf Buitenbos vinden we goede kwaliteit heel belangrijk, net als duidelijke communicatie over wat u van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat u een mooie tweedehands auto kunt rijden, terwijl u daar natuurlijk een scherpe prijs voor betaalt.

Benieuwd naar onze occasions van de verschillende populaire merken en modellen? Neem contact met ons op en maak een afspraak of stel u vragen: we horen graag van u.