apk-autobedrijf-buitenbos-katwijk

APK service: Algemene Periodieke Keuring

APK service nodig voor uw auto in Katwijk? Wij doen de Algemene Periodieke Keuring, volgens de richtlijnen en voorschriften van de RDW. Een officiële keuring voor een scherpe prijs, waarmee we de technische staat en veiligheid van uw auto controleren.

U betaalt een vaste lage prijs voor de APK, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor benzine- en dieselauto’s. En combineert u de APK met een grote onderhoudsbeurt? Dan maken we een extra scherpe aanbiedingsprijs.

RDW APK verlopen

Is volgens het RDW de APK verlopen? Maak een afspraak voor de Algemene Periodieke Keuring. We zorgen voor alle belangrijke elementen van de keuring:

  • Inspectie, controle en keuring van de auto
  • Milieumeting zoals de viergasmeting voor benzineauto’s of een roetmeting voor dieselauto’s
  • Afmelding na goedkeuring

Na de APK in Katwijk kunt u weer veilig de weg op. De auto voldoet weer aan de verplichte keuring door de RDW, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

APK in Katwijk: officiële Algemene Periodieke Keuring

De APK in Katwijk laten doen? Onze ervaren automonteurs zorgen voor een vlotte Algemene Periodieke Keuring. We zijn gespecialiseerd in alle diensten voor de auto, zodat we de keuring bij ons in de werkplaats voor u kunnen uitvoeren.

Meteen een afspraak maken of vragen over de APK? Neem contact met ons op, we horen graag van u.